Drie Eiken

De bouw van Drie Eiken vordert voorspoedig. De toekomstige bewoners zijn enthousiast. Zou u hier ook willen wonen? Kom dan naar de inloopmiddag op de bouwlocatie:

  • 8 december van 14.30 tot 16.30 uur vrije inloop op locatie
  • 22 december van 14.30 tot 16.30 uur vrije inloop bij kantoor Lelieveld makelaardij Oirschot
De bouw van Drie Eiken vordert voorspoedig

Komt u bij ons wonen?

In de vorige nieuwsbrief kwamen toekomstige bewoners aan het woord:

José Kienhuis komt vanuit de Achtse Barrier met haar man deze kant op. “Ik werk in de ouderenzorg, wij zetten deze stap vooruitlopend op wat gaat komen. En wat een geweldige locatie, zo dichtbij het dorp en toch in het buitengebied.”

Christianne en Henk van de Wal uit Oirschot gaan na vele jaren hun huis in het dorpscentrum verlaten om te verhuizen naar Drie Eiken. “Met het oog op de toekomst, omdat ons huis niet zo ‘ouderenproof’ is. De tuin en de trap gaan ons opbreken.” Ze verheugen zich op hun nieuwe gelijkvloerse appartement.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar met verschillende afmetingen en oriëntatie. Wees er snel bij! Neem contact op met de makelaars of kom naar de inloopmiddag.

De bouw van Drie Eiken vordert voorspoedig

Update van de bouw

Perry Hendriks (projectleider Heerkens van Bavel Bouw): “De bouw loopt voorspoedig, we lopen iets voor op planning. We zijn met de kelderwanden van de parkeergarage van Blok B gestart. En de vloer van Blok C is inmiddels gestort”.

Wij kijken er naar uit u meer te vertellen op de inloopmiddag of aan de tafel bij de makelaars!

Wij horen graag van u waar wij u mogen ontvangen!

Lelieveld Makelaardij, Moniek van Beers, 0499-577400

KIN Makelaars, Rembrant Venmans, 013-5339339

×